Cele 100 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19 donat de România va ajunge astăzi la Chișinău. Anunțul a fost făcut de către șefa statului, Maia Sandu. 

„Astăzi va ajunge în țară următoarea donație de 100 de mii de doze din partea României. Este vorba de vaccinul AstraZeneca”, a precizat președinta.

Decizia privind oferirea unei donații de 100 de mii de doze de vaccin a fost aprobat de Guvernul României pe data de 5 mai curent. Tot atunci, premierul român Florin Cîțu a menționat că autoritățile de la București au decis să ofere Republicii Moldova spre revânzare câte 200.000 de doze de vaccin pe lună.

Anterior, România a mai donat Republicii Moldova 200 de mii de doze de vaccin, care deja au ajuns în Republica Moldova.

România a mai donat R. Moldova 100 de mii de doze de vaccin împotriva COVID-19. Maia Sandu: „Vă îndemn pe toți să vă imunizați”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!