/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

UPDATE: /VIDEO/ Cel de-al doilea complicele reținut în cazul lui Ceaus va sta 30 de zile în Penitenciarul nr.13

missing
11 mai 2021, ora 15:15

UPDATE ORA 16:06 Magistrații Judecătoriei Ciocana au dispus plasarea pentru 30 de zile în Penitenciarul nr. 13 a celui de-al doilea complice, reținut pe 9 mai în cazul judecătorului ucrainean răpit Nicolae Ceaus.

ORA 15:15 Cel de-al doilea complice, reținut pe 9 mai în cazul judecătorului ucrainean răpit Nicolae Ceaus, a fost adus astăzi în fața magistraților de la Judecătoria Ciocana. Procurorii solicită instanței aplicarea arestului preventiv.

Bănuitul de 30 de ani, învinuit de răpirea magistratului ucrainean, a fost adus încătușat și escortat de mascații Fulger. Menționăm că suspectul a fost reținut la intrarea în Republica Moldova.

În data de 10 mai 2021, procurorii l-au pus sub învinuire pentru asigurarea și organizarea activității grupului de persoane care nemijlocit au realizat răpirea cetățeanului ucrainean.

Potrivit unei note de la Procuratură, fapta de care bărbatul reținut este învinuit se pedepsește cu închisoare de la șase la zece ani.

Magistratul din Ucraina, Nicolae Ceaus, cel care în anul 2016 a fugit de justiția de la Kiev după ce a fost prins cu mită de 150 de mii de dolari în borcane și s-a ascuns în Republica Moldova, ar fi fost răpit la Chișinău.

Poliția a pornit un proces penal pe acest caz. Anterior, o altă persoană ar fi fost deja reținută în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram