Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 940: Bombă peste azil și Telegram interzis! Rusia amenință Moldova, iar Kievul respinge oferta Poloniei

/FOTO/ 12 mai, zi de doliu în Republica Tatarstan în urma atacului de la școala din Kazan

missing
12 mai 2021, ora 10:44

12 mai – zi de doliu în Republica Tatarstan în urma atacului armat de ieri la școala nr. 175 din orașul Kazan. Tragedia s-a soldat cu nouă persoane, șapte elevi și doi profesori, ucise și 20 de răniți. Mulți dintre ei se află în stare gravă, potrivit portalului Tatmedia.

În orașul Kazan au apărut bannere cu inscripția „Cкорбим” și cu data tragediei. Totodată, presa locală informează că înmormântările vor avea loc astăzi.

Pentru a vizita și a depune flori la locul tragediei, o companie de taxi a lansat în semn de solidaritate călătorii la doar 1 rublă rusească în loc de 222 ruble.

Amintim că, un băiat de 19 ani a intrat înarmat în școală și a deschis focul asupra elevilor. Atacatorul a fost reținut imediat. Acesta a fost numit terorist de către președintele Republicii Tatarstan, Rustam Minnihanov .

Sursă foto: Tatmedia

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.