/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Nata Albot, detalii despre paticiparea la parlamentare pe listele PAS. De unde a venit propunerea

missing
14 mai 2021, ora 22:45

Jurnalista Nata Albot a oferit detalii despre decizia sa de a participa la alegerile parlamentare anticipate din data de  iulie. Aceasta a declarat la „Întreabă Ghețu” de la TV8 că oferta a venit de la Natalia Gavriță, fostă ministră a Finanțelor, propunere pe care a decis să o accepte pentru că se regăsește în ideile și oamenii PAS.

„Natalia Gavriliță este cea care m-a contactat și am discutat în toate aceste zile. Pentru mine, în decizia pe care am luat-o, practic un rol decisiv a avut omenii, echipa, eu rezonez cu această echipă și valorile pe care le promovează. Decisivi în luarea deciziei a fost prezența în această echipă a unor oameni ca Dan Perciun, Radu Marian, Dumitru Alaiba, Natalia Gavriliță, Maia Sandu, oameni a căror prezență și valori m-au făcut să mâ gândesc că mi-ar face plăcere să mă alătur acestei echipe”, a declarat Nata Albot

Nata Albot a spus că își dorește un Parlament mai reprezentativ, cu oameni integri, iar după alegeri, se va întorce acasă și că acum are drept obiectiv să mobilizeze diaspora.

„Pentru mine obiectivul principal acum e să mobilizez diaspora, evident că după asta va trebui să vin acasă, cel puțin imediat după alegeri”, a precizat Albot.

Nata Albot este jurnalistă, bloggeriță și activistă civică. Aceasta a organizat în ultimii ani mai multe evenimente și festivaluri și este inițiatoarea proiectelor  „Klumea” și „Koolture Tricolore”.

Nata Albot se regăsește pe locul opt în lista candidaților PAS la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Puteți vedea mai jos ediția integrală din această seară a emisiunii „Întreabă Ghețu”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram