Horoscop Berbec – 17 mai 2021: Ai putea trăi unele momente mai puțin clare, în special în interacțiunile cu superiorii. Nu sunt nici noi, nici mai grave decât altădată, așa că efectul lor asupra ta depinde doar de tine.

Horoscop Taur – 17 mai 2021: Poți alege să te refugiezi în apropierea celor care ți-au dovedit deja bunele lor intenții în legătură cu tine. Sau ai putea înfrunta orice situație care apare, chiar dacă nu ți-e pe plac.

Horoscop Gemeni – 17 mai 2021: Unele situații ți se vor părea prea dure ca să te implici acum în ele și vei căuta să le ocolești. Au legătură cu banii, dar și cu simțul valorii proprii, așa că ar fi bine să fii atent ce decizii ai de luat.

Horoscop Rac – 17 mai 2021: Este important să fii tu un factor de echilibru, nu prin cine știe ce abordări savante, ci doar prin invitația la moderație, rostită sau doar exprimată printr-o atitudine anume, care îți este familiară deja.

Horoscop Leu – 17 mai 2021: E nevoie de calm, dar și de mai multă bunăvoință decât de obicei ca să obții rezultatele pe care le-ai planificat pentru astăzi. Chiar dacă nu va fi ușor, la finalul zilei vei avea motive de satisfacție.

Horoscop Fecioară – 17 mai 2021: Ești tentat să îți măsori cuvintele, dar și sentimentele, mai mult decât de obicei, ceea ce nu e rău decât dacă devine o piedică în calea exprimării lor sincere.

Horoscop Balanță – 17 mai 2021: Dincolo de problemele curente, există un motiv de supărare care nu-ți dă pace și nu îți permite să te concentrezi. Are legătură cu familia, este ceva nerezolvat de mai mult timp și dureros.

Horoscop Scorpion – 17 mai 2021: Ar fi de dorit să te ocupi cu delicatețe de cei dragi, dar să fii temperat și față de cei din anturajul apropiat. Este mai bine să fii corect față de toți cei din jur, ca să nu ai motive de regret mai târziu.

Horoscop Săgetător – 17 mai 2021: Cele mai arzătoare dorințe nu sunt și cei mai buni ghizi pentru tine, astăzi. Chiar dacă ai vrea să te lași în voia lor, ar fi mai bine să le temperezi și să acționezi pe o bază rațională.

Horoscop Capricorn – 17 mai 2021: Restricțiile, mai ales cele financiare, sunt un motiv de stres, dar pot deveni și o motivație puternică pentru progres, dacă vei ști să le recunoști valoarea.

Horoscop Vărsător – 17 mai 2021: De la partenerii de orice fel vin cele mai valoroase mesaje, dar ele pot suna și ca niște provocări cărora nu vrei să le faci față. De tine depinde, în cea mai mare măsură, cum va arăta această zi pentru tine.

Horoscop Pești – 17 mai 2021: Sunt posibile unele complicații la locul de muncă, pe fondul unor probleme de sănătate, ale tale sau ale altcuiva. Este bine să îți păstrezi calmul, ca să descoperi mai ușor soluțiile atât de necesare.

Libertatea

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!