/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

O benzinărie din țară a afișat la panou prețuri mai mari la benzină și motorină

missing
19 mai 2021, ora 08:35

O rețea de benzinării din țară a majorat prețurile la carburanți. Potrivit informațiilor de pe pagina oficială a stației de alimentare, prețurile au fost actualizate ieri, 18 mai. 

În aceste condiții, prețul motorinei a crescut cu 50 de bani. Totodată, a fost scumpită și benzina cu cifra octanică 95. Astfel,  șoferii trebuie să plătească cu 50 de bani mai mult pentru un litru de benzină.

Scumpirile în lanț ale carburanților au început la mijlocul lunii decembrie și nu au mai încetat. Prima dată, prețurile au crescut, în medie, cu 60 de bani. La mijlocul lunii ianuarie au fost anunțate prețuri și mai mari, iar ultima scumpire a carburanților a avut loc pe la începutul lunii mai 2021.

Se pare că majorările la carburanți nu se opresc. Alte două rețele de benzinării din țară au afișat prețuri mai mari

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram