/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Diacov a explicat de ce nu se mai regăsește pe lista PD la anticipate: „A fost o decizie nu ușoară”

missing
21 mai 2021, ora 08:59

Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a explicat motivele care au stat la baza deciziei sale de a nu se mai regăsi pe lista PDM la anticipate și spune că decizia nu a fost ușoară. 

„A fost o decizie nu ușoară, pentru că nu e vorba că Diacov vrea un mandat, e vorba de partid, e vorba de aceea că trebuie să creștem oameni tineri, să arătăm și prin exemplul propriu. De data aceasta, sigur, partidul trece printr-o situație neobișnuită, tot ce s-a întâmplat în acești ani, atacurile din mai multe părți sigur că au creat probleme pentru partid. Noi am decis să mizăm pe oameni din teritoriu. Eu la un moment dat chiar i-am propus lui Filip să fie el și restul toți să fie din teritoriu”, a declarat Dumitru Diacov la o emisiune de la Jurnal TV.

Pe 15 mai curent, președintele de onoare a Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a anunțat că nu se va regăsi pe listat PDM la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Într-o postare publicată pe Facebook, Diacov a precizat că în locul lui pe lista PDM a fost inclus pe Mihai Olărescu, președintele raionului Cimișlia care se va regăsi pe poziția cinci.

Partidul Democrat a depus ieri, 20 mai listele la Comisia Electorală Centrală pentru a se înscris în cursa pentru anticipatele din 11 iulie.

Dumitru Diacov nu se va regăsi pe lista PDM de la anticipate. Cine îl va înlocui

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram