Președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, a explicat motivele care au stat la baza deciziei sale de a nu se mai regăsi pe lista PDM la anticipate și spune că decizia nu a fost ușoară. 

„A fost o decizie nu ușoară, pentru că nu e vorba că Diacov vrea un mandat, e vorba de partid, e vorba de aceea că trebuie să creștem oameni tineri, să arătăm și prin exemplul propriu. De data aceasta, sigur, partidul trece printr-o situație neobișnuită, tot ce s-a întâmplat în acești ani, atacurile din mai multe părți sigur că au creat probleme pentru partid. Noi am decis să mizăm pe oameni din teritoriu. Eu la un moment dat chiar i-am propus lui Filip să fie el și restul toți să fie din teritoriu”, a declarat Dumitru Diacov la o emisiune de la Jurnal TV.

Pe 15 mai curent, președintele de onoare a Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a anunțat că nu se va regăsi pe listat PDM la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Într-o postare publicată pe Facebook, Diacov a precizat că în locul lui pe lista PDM a fost inclus pe Mihai Olărescu, președintele raionului Cimișlia care se va regăsi pe poziția cinci.

Partidul Democrat a depus ieri, 20 mai listele la Comisia Electorală Centrală pentru a se înscris în cursa pentru anticipatele din 11 iulie.

Dumitru Diacov nu se va regăsi pe lista PDM de la anticipate. Cine îl va înlocui

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!