/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Dosarul „verde de briliant”: Cavcaliuc, citat pentru a fi pus sub învinuire, după ce Procuratura Sîngerei a finalizat urmărirea penală

missing
21 mai 2021, ora 16:54

Liderul Partidului Acasă Construim Europa (PACE), Gheorghe Cavcaliuc, a fost citat la Procuratura raionului Sîngerei pentru a fi pus sub învinuire și informat despre finalizarea urmăririi penale în dosarul „verde de briliant”, cu ulterioara trimitere a dosarului în judecată. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Procuraturii Generale (PG) Maria Vieru, „cauza penală este în stadiu de finalizare”.

Pentru un comentariu în acest sens am contactat-o pe purtătoarea de cuvânt al formațiunii politice, Margarita Răducan, care a menționat că ulterior va reveni cu reacția acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram