/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ultima Oră! Nata Albot anunță că se retrage de pe lista PAS pentru anticipatele din 11 iulie

missing
21 mai 2021, ora 22:12

Nata Albot anunță că se retrage de pe lista partidului PAS pentru anticipatele din 11 iulie. Anunțul a fost făcut la două zile după ce liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a declarat în cadrul emisiunii Cutia Neagră că, un candidat cu nr.8 de pe lista unui partid înregistrat în cursa electorală este o persoană, care anterior a fost prinsă pentru deținerea drogurilor. 

„Pe scurt, nu m-am cerut în politica, nu m-a interesat un fotoliu de deputat, nu pot spune ca e visul vieții mele. Mi-aș fi dorit, știu ca am curaj și voce. Mie mi se pare fain să vă molipsesc pe toți de acest curaj. Eu am decis să prioritizez, ținând cont de cauza care ne unește, noi vrem ca acasă să fie bine și ținând cont de cauza unei echipe, de toate acestea, am decis să nu fac mai mult rău echipei decat binele pe care l-am preconizat”, a spus Nata Albot.

Precizăm că potrivit unui document publicat pe canale anonime de Telegram, asupra cetățeanului Natalia Albot s-a găsit cantitatea de 0,78 de grame de marijuana, substanță care este atribuită la substanțele narcotice care nu sunt utilizate în scop medicale – se arată în document. Poliția a confirmat autenticitatea documentului, dar nu și identitatea persoanei. „Confirm autenticitatea documentului, dar nu și identitatea persoanei despre care vorbiti. Poliția este obligată să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal. Ele pot făcute publice doar cu consimțământul persoanei”, a declarat Diana Fetco pentru tv8.md.

Jurnalista Nata Albot a declarat anterior că oferta de a candida pe lista PAS a venit de la Natalia Gavriliță, fostă ministră a Finanțelor, propunere pe care a decis să o accepte pentru că se regăsește în ideile și oamenii PAS.

Nata Albot este jurnalistă, bloggeriță și activistă civică. Aceasta a organizat în ultimii ani mai multe evenimente și festivaluri și este inițiatoarea proiectelor „Klumea” și „Koolture Tricolore”.

/VIDEO. DOC/ Nata Albot ar fi fost prinsă acum cinci ani cu mai puțin de un gram de marijuana pe aeroportul Chișinău

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram