/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atacuri în noaptea de Paște și avion doborât! Zelenski: „Rusia nu are nicio dorință de pace”

AUR mai face o încercare! Propune PUN să formeze împreună un bloc electoral

missing
25 mai 2021, ora 17:17

După ce Partidul Unității Naționale (PUN) le-a refuzat oferta de a li se alătura, pentru a participa împreună la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, cei de la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) îi fac formațiunii conduse de Octavian Țîcu o nouă propunere. AUR se arată dispus să formeze alături de PUN un bloc electoral. 

„Anunțăm că suntem deschiși și suntem pentru formarea unui bloc electoral cu Partidul Unității Naționale. Așteptăm oficial răspunsul PUN în acest sens, întrucât în spațiul public s-a vehiculat această doleanță a lor de a forma un bloc. Răspunsul nostru ferm este „DA”, suntem gata să lăsăm deoparte orice fel de ambiții și orgolii și să punem în capul mesei unificarea forțelor unioniste”, a declarat președintele AUR, Vlad Bilețchi.

Octavian Țîcu nu ne-a răspuns la telefon pentru a ne oferi o reacție.

Amintim că după ce AUR a făcut apel la toate partidele unioniste din Republica Moldova să i se alăture, pentru a participa împreună la scrutinul din 11 iulie, acestuia i s-au alăturat Uniunea Salvați Basarabia și Partidul Popular Românesc, iar ulterior AUR i s-a alăturat și Partidul Liberal, condus de fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram