Cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, continuă să activeze: Astăzi, 31 mai, se vor afla în intervalul orelor 10:00-18:00, în următoarele locații: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în preajma magazinului „UNIC”, iar autobuzul, destinat localităților suburbane va fi în comuna Trușeni.

Troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare antiCOVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

În scopul facilitării identificării de către cetățeni a unităților, pe partea exterioară a acestora au fost lipite autocolante cu mesaje în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

În perioada 26-30 mai,  în punctele menționate au fost vaccinate peste 900 de persoane cu seruri disponibile aprobate pentru Republica Moldova.

Vedeți mai jos programul punctelor mobile de vaccinare: 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!