/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cele două puncte mobile de vaccinare continuă să activeze! Programul pentru astăzi

missing
31 mai 2021, ora 10:51

Cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz și un autobuz, continuă să activeze: Astăzi, 31 mai, se vor afla în intervalul orelor 10:00-18:00, în următoarele locații: bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în preajma magazinului „UNIC”, iar autobuzul, destinat localităților suburbane va fi în comuna Trușeni.

Troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare antiCOVID-19 circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

În scopul facilitării identificării de către cetățeni a unităților, pe partea exterioară a acestora au fost lipite autocolante cu mesaje în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

În perioada 26-30 mai,  în punctele menționate au fost vaccinate peste 900 de persoane cu seruri disponibile aprobate pentru Republica Moldova.

Vedeți mai jos programul punctelor mobile de vaccinare: 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram