Comisia Electorală Centrală a publicat lista integrală a Platformei Demnitate și Adevăr, pe care se regăsesc 101 candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Liderul formațiunii politice, Andrei Năstase, este în capul listei, fiind urmat de către Alexandr Slusari.  

Totodată, pe lista Platformei DA se egăsesc mai mulți deputați din legislatura a X-a. Este vorba de Igor Munteanu, Dinu Plîngău, Inga Grigoriu, Liviu Vovc, Maria Ciobanu, Ion Terguță, Stela Macari, Chiril Moțpan și Vasile Năstase.

Ieri, 31 mai, Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr” a fost înregistrat în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

În acest context, a fost înregistrat simbolul electoral al concurentului pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmați reprezentantul cu drept de vot consultativ în CEC, pe durata campaniei electorale și persoana responsabilă de finanţe (trezorier).

Pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 CEC a înregistrat nouă concurenți electorali.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!