Liderul Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon, a venit cu un comentariu în legătură cu incidentul care a avut loc miercuri, în orașul Căușeni, unde oficiul teritorial al formațiunii ar fi fost stropit cu rahat, dintr-un pachet negru cu calendar. 

În cadrul tradiționale emisiuni de vineri, „Președintele Igor Dodon răspunde”, politicianul a negat implicarea reprezentaților partidului și a acuzat de cele întâmplate formațiunile de dreapta.

„Am văzut câteva provocări, la sudul țării, la Căușeni. Asta este situația, fiecare încearcă să-și facă campania așa cum consideră oportun. Cei din dreapta au încercat să vandalizeze oficiul PSRM din Căușeni. Rămâne pe conștiința lor. Noi cu așa lucruri nu ne ocupăm”, a spus Igor Dodon.

Incidentul a devenit cunoscut opiniei publice, după ce ex-deputatul PSRM Oleg Cuciuc a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la fața locului, iar ulterior le-a șters.

Din imaginile publicate pe rețelele sociale se poate vedea că au fost stropiți atât pereții din exteriorul oficiului, cât și din interiorul acestuia. Întrebat din ce motiv a șters fotografiile, socialistul a spus că „imaginile urmează a fi redactate”. Oleg Cuciuc a relatat că el însuși este autorul acestora.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!