După ce blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor a depus o contestație la CEC în care afirmă că Partidul Acțiune și Solidaritate foloseşte imaginea preşedintei Sandu în campania electorală, PAS afirmă că socialiștii s-ar folosi de fapt de imaginea președintei Sandu.

„Socialiștii, neavând soluții pentru cetățeni, sunt cei care folosesc imaginea președintelui, prin promovarea minciunilor despre ea de dimineață până seara. PAS va continua programul de salvarere a Republicii Moldova de hoți și de corupți, propus de Maia Sandu la prezidențiale și pentru care a primit votul unui milion de cetățeni”, a declarat purtătoarea de cuvânt a PAS cu referire la acuzațiile BECS.

Potrivit sesizării, membrii Blocului Comuniştilor şi Socialiştilor cer ca PAS să primească un avertisment pentru că au folosit imaginea șefei statului și să fie obligat să lichideze stocul de ziare electorale. În sesizare, se anexează și buletinul informativ al PAS, acesta ar avea un tiraj de 100.000 de pliante.

Comisia Electorală Centrală trebuie să se expună în cinci zile.

/DOC/ Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor susține că PAS foloseşte imaginea preşedintei Sandu în campania electorală. Au depus o sesizare la CEC

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!