Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

social

Un deputat acuză ASP că obține două milioane de euro lunar pe seama permiselor de conducere

14 iunie 2021, ora 21:16
Distribuie:

Deputatul Platformei DA Vasile Năstase acuză angajații Agenției Servicii Publice (ASP) că obțin în sumă două milioane de euro lunar de pe urma procesului de eliberare a permiselor de conducere. 

În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, legislatorul a spus că un specialist i-a comunicat despre faptul că totul este făcut astfel încât cursanții să prăvălească examenele de conducere.

„Știți câți bani fac ei din permisele de conducere, din examenele pe care le dau, două milioane de euro lunar. Am vorbit cu un specialist, totul e făcut ca oamenii să nu poată da examenul. Această rampă pe care se pune mașina respectivă, ea nu există nicăieri în lume. În toată lumea poți să vii cu mașina ta ca să susții examenul, aici îți pune o mașină care reglată într-un anumit mod”, a spus alesul poporului.

Redacția îi va contacta marți pe reprezentanții ASP pentru o reacție.

Anterior, deputații Platformei DA au acuzat ASP că a majorat nejustificat tarifele la unele servicii. Președintele fracțiunii, Alexandr Slusari, a prezentat și care este diferența de preț, în cadrul unei conferințe de presă la Parlament, pe 14 mai curent.

ASP a respins repetat acuzațiile aduse de către Platforma DA, ce țin de majorarea tarifelor, și a spus că acestea nu corespund realității, au caracter eronat și fără niciun substrat factologic.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram