Deputatul Platformei DA Vasile Năstase acuză angajații Agenției Servicii Publice (ASP) că obțin în sumă două milioane de euro lunar de pe urma procesului de eliberare a permiselor de conducere. 

În cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, legislatorul a spus că un specialist i-a comunicat despre faptul că totul este făcut astfel încât cursanții să prăvălească examenele de conducere.

„Știți câți bani fac ei din permisele de conducere, din examenele pe care le dau, două milioane de euro lunar. Am vorbit cu un specialist, totul e făcut ca oamenii să nu poată da examenul. Această rampă pe care se pune mașina respectivă, ea nu există nicăieri în lume. În toată lumea poți să vii cu mașina ta ca să susții examenul, aici îți pune o mașină care reglată într-un anumit mod”, a spus alesul poporului.

Redacția îi va contacta marți pe reprezentanții ASP pentru o reacție.

Anterior, deputații Platformei DA au acuzat ASP că a majorat nejustificat tarifele la unele servicii. Președintele fracțiunii, Alexandr Slusari, a prezentat și care este diferența de preț, în cadrul unei conferințe de presă la Parlament, pe 14 mai curent.

ASP a respins repetat acuzațiile aduse de către Platforma DA, ce țin de majorarea tarifelor, și a spus că acestea nu corespund realității, au caracter eronat și fără niciun substrat factologic.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!