/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Bătaie la Buiucani! O minoră a fost lovită cu pumnii și picioarele de către patru adolescente

missing
14 iunie 2021, ora 15:16

Un nou caz de violență printre minore. O fată de 17 ani a fost bătută cu bestialitate de patru adolescente. Incidentul a avut loc pe o stradă din sectorul Buiucani al Capitalei. Din imaginile publicate pe rețelele sociale, se vede cum cele patru minore o lovesc cu pumnii și picioarele, iar fata încearcă să se apere. Contactată de tv8.md, ofițera de presă a Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că poliția s-a autosesizat în urma imaginilor apărute în spațiul public. Vă avertizăm că urmează imagini cu impact emoțional.

Incidentul a avut loc marți, 8 iunie, iar imaginile au fost făcute publice abia vineri, 11 iunie. Poliția spune că nu a fost înștiințată despre acest caz, însă, în urma imaginilor oamenii legii s-au autosesizat.

Totodată, a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia au fost dispuse mai multe acțiuni de identificare a victimei cât și a agresoarelor. Ulterior, polițiștii au identificat fata care a fost bătută. Aceasta are 17 ani și este originară dintr-o localitate din raionul Strășeni.

„Din discuțiile cu bunica fetei, minora a venit acasă și a spus că a fost bătută de câteva fete, dar nu a dorit să fie anunțată poliția, refuzând să se adreseze medicilor pentru a i se acorda ajutor. Oamenii legii au identificat agresoarele. Este vorba de trei minore cu vârstele cuprinse între 15 și 16 ani și o tânără de 20 de ani”, a precizat pentru tv8.md Natalia Stati.

În cadrul anchetei inițiate pe marginea acestui caz, oamenii legii întreprind toate măsurile pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Fetele implicate în acest caz urmează a fi audiate pentru a stabili cauza conflictului.

Amintim că, o bătaie similară a avut loc în această iarnă pe o stradă în sectorul Ciocana al Capitalei. Mai multe adolescente au izbit violent o colegă. Cazul a avut loc în preajma școlii „Petru Zadnipru”. Imaginile au ajuns pe rețelele sociale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram