/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ „The Morning Show” revine! Când va avea loc premiera sezonului doi

missing
14 iunie 2021, ora 17:11

Veste bună pentru fanii „The Morning Show”. Realizatorii serialului anunță că cel de-al doilea sezon va apărea în luna septembrie a acestui an. Ca și în primul sezon, rolurile principale sunt judecate de cunoscutele actrițe Jennifer Aniston și Reese Witherspoon și actorul Steve Carell. 

Primul sezon „The Morning Show” a avut premiera în luna noiembrie din 2019, continuarea fiind amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit informațiilor, filmările pentru cel de-al doilea sezon au început chiar înainte să izbucnească pandemia.

Actriţa Jennifer Aniston a revenit în televiziune odată cu difuzarea primului sezon al serialului produs de platforma de streaming Apple TV+, la 15 ani după difuzarea ultimului episod din „Friends”.

Serialul a fost inspirat de ideea mișcării „Me To”, după ce numeroase femei au lansat acuzaţii la adresa producătorului de la Hollywood Harvey Weinstein. Circa 100 de femei l-au acuzat de comportament sexual inadecvat pe Weinstein, care la vremea respectivă era una dintre cele mai influente personalităţi de la Hollywood, după publicarea unor prime mărturii în The New York Times şi The New Yorker, scria Agerpres.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram