Veste bună pentru fanii „The Morning Show”. Realizatorii serialului anunță că cel de-al doilea sezon va apărea în luna septembrie a acestui an. Ca și în primul sezon, rolurile principale sunt judecate de cunoscutele actrițe Jennifer Aniston și Reese Witherspoon și actorul Steve Carell. 

Primul sezon „The Morning Show” a avut premiera în luna noiembrie din 2019, continuarea fiind amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit informațiilor, filmările pentru cel de-al doilea sezon au început chiar înainte să izbucnească pandemia.

Actriţa Jennifer Aniston a revenit în televiziune odată cu difuzarea primului sezon al serialului produs de platforma de streaming Apple TV+, la 15 ani după difuzarea ultimului episod din „Friends”.

Serialul a fost inspirat de ideea mișcării „Me To”, după ce numeroase femei au lansat acuzaţii la adresa producătorului de la Hollywood Harvey Weinstein. Circa 100 de femei l-au acuzat de comportament sexual inadecvat pe Weinstein, care la vremea respectivă era una dintre cele mai influente personalităţi de la Hollywood, după publicarea unor prime mărturii în The New York Times şi The New Yorker, scria Agerpres.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!