/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ În ultimele cinci luni sute de accidente rutiere au avut loc cu implicarea pietonilor. Multe dintre cazuri, fatale

missing
18 iunie 2021, ora 12:12

Pe parcursul a cinci luni, au fost înregistrate 354 de accidente rutiere soldate cu persoane traumate și decedate. Dintre care, 164 de accidente au avut loc cu implicarea pietonilor. Pietonii participanți la trafic și implicați în accidentele rutiere menționate, au traversat strada atât regulamentare cât și în locuri interzise. 

Astfel, 123 de accidente rutiere s-au comis pe spațiile destinate circulației acestora în urma cărora 4 persoane au decedat, iar 122 au fost traumatizate. În 39 de cazuri pietonii s-au angajat în traversarea neregulamentară a drumului unde, în consecință, 3 persoane au decedat iar 37 au fost traumatizate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram