/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Primele versiuni ale pompierilor în cazul incendiului izbucnit miercuri într-un bloc din centrul Chișinăului

missing
24 iunie 2021, ora 11:01

Pompierii au înaintat trei versiuni preliminare în cazul incendiului izbucnit miercuri într-un bloc de locuit de pe strada Ciuflea din centrul Capitalei. În urma cercetării efectuate de Laboratorul Experimental Antiincendiar au fost înaintate următoarele ipoteze. 

– Prima este scurtcircuit în echipamentul electric;
– A doua versiune înaintată este defecțiunea aparatelor de aer condiționat;
– A treia ipoteză lansată de pompieri este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de secționare a metalului.

În continuare pentru elucidarea circumstanțelor și stabilirea cauzei exacte a incendiului lucrează specialiștii Laboratorului.

Incendiul care a afectat o parte din căptușeala exterioară a blocului a avut loc pe 23 iunie. La lichidarea arderii au intervenit șase echipe de salvatori și pompieri.

Amintim că misiunea pompierilor a durat în jur de o oră. Aceștia au stabilit că focul a cuprins căptușeala țevii de ventilare de la etajul doi până la etajul zece.

În urma incendiului nu au fost raportate victime.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram