Reprezentanții Partidului Socialiștilor (PSRM) au venit cu o reacție, după ce Renato Usatîi, liderul blocului electoral care-i poartă numele, a spus că Igor Dodon va fi înlăturat din formațiunea socialiștilor, în urma alegerilor parlamentare anticipate din iulie. PSRM a catalogat aceste afirmații drept „fanteziste”. 

„Visul mare al lui Usatii e să treacă pragul electoral, dar cu fiecare zi, acest vis devine tot mai nerealizabil. Cât privește celelalte planuri ale acestuia, ele sunt si mai fanteziste. Politica nu e karaoke”, a comunicat pentru TV8, purtătoarea de cuvânt a PSRM, Carmena Sterpu.

Anterior, politicianul a precizat că pe lângă Igor Dodon, din PSRM va pleca și deputatul Bogdan Țîrdea. Întrebat din ce motiv, Igor Dodon, nu a rupt rândurile socialiștilor până în prezent, acesta a zis că: „A fost o pauză prea mică între alegerile prezidențiale și parlamentare anticipate”.

Amintim că, Renato Usatîi  nu exclude o coaliție largă cu Partidul Acțiune și Solidaritate și PSRM, după scrutinul din iulie, în cazul în care liderul socialiștilor va rupe rândurile formațiunii.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!