Tinerii care s-au luat la pumni noaptea trecută pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei sunt acum căutați de poliție. Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău a declarat că oamenii legii au fost sesizați, însă până au ajuns la fața locului, tinerii au reușit să fugă.

„Inspectoratul de Poliție Botanica a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe bd. Decebal, mai mulți tineri s-au luat la bătaie. La fața locului a fost redirecționat un echipaj al Batalalionului de Patrulare și reacționare operativă, însă tinerii au reușit să dispară până la venirea poliției” a declarat Natalia Stati pentru tv8.md.

Ofițera de presă a precizat că cazul este înregistrat, iar oamenii legii urmează să identifice toate persoanele implicate în conflict și să stabilească motivul pentru care aceștia și-au împărțit pumni.

Amintim că, mai mulți de tineri s-au luat la pumni pe o stradă din sectorul Botanica. Momentul a fost surprins de către președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Vlad Bilețchi. În timp ce politicanul spune că altercațiile au avut loc între tinerii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, BECS declară că bătaia a fost o provocare pusă la cale de AUR.

La pumni s-a luat un grup format din circa douăzeci de persoane, preponderent tineri. Unii dintre aceștia ar fi susținători BECS, care ar fi lipit mai multe afișe electorale pe un gard, care îngrădea o clădire aflată în construcție.

La un moment dat, unul dintre tineri, îmbrăcat în maiou roșu, s-a dovedit a fi agresiv. Băiatul l-a doborât la pământ pe un alt tânăr. Ulterior, alți băieți s-au alăturat altercației, lovind cu pumnii și picioarele.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!