/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Susținătorii unor partide care s-au bătut noaptea trecută pe o stradă din Botanica, căutați de poliție

missing
08 iulie 2021, ora 14:10

Tinerii care s-au luat la pumni noaptea trecută pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei sunt acum căutați de poliție. Natalia Stati, ofițera de presă a Direcției de Poliție Chișinău a declarat că oamenii legii au fost sesizați, însă până au ajuns la fața locului, tinerii au reușit să fugă.

„Inspectoratul de Poliție Botanica a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că pe bd. Decebal, mai mulți tineri s-au luat la bătaie. La fața locului a fost redirecționat un echipaj al Batalalionului de Patrulare și reacționare operativă, însă tinerii au reușit să dispară până la venirea poliției” a declarat Natalia Stati pentru tv8.md.

Ofițera de presă a precizat că cazul este înregistrat, iar oamenii legii urmează să identifice toate persoanele implicate în conflict și să stabilească motivul pentru care aceștia și-au împărțit pumni.

Amintim că, mai mulți de tineri s-au luat la pumni pe o stradă din sectorul Botanica. Momentul a fost surprins de către președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), Vlad Bilețchi. În timp ce politicanul spune că altercațiile au avut loc între tinerii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, BECS declară că bătaia a fost o provocare pusă la cale de AUR.

La pumni s-a luat un grup format din circa douăzeci de persoane, preponderent tineri. Unii dintre aceștia ar fi susținători BECS, care ar fi lipit mai multe afișe electorale pe un gard, care îngrădea o clădire aflată în construcție.

La un moment dat, unul dintre tineri, îmbrăcat în maiou roșu, s-a dovedit a fi agresiv. Băiatul l-a doborât la pământ pe un alt tânăr. Ulterior, alți băieți s-au alăturat altercației, lovind cu pumnii și picioarele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram