/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/DOC/ Jurnalista TV8, Mariana Rață îi cere Svetlanei Chesari să-i prezinte scuze publice, pentru acuzațiile lansate în campanie în studioul „Alege Liber”

missing
13 iulie 2021, ora 16:49

Jurnalista TV8, Mariana Rață îi cere președintei Partidului Noua Opțiune Istorică, Svetlana Chesari, să îi prezinte scuze publice, după ce în timpul ediției din 23 iunie a dezbaterilor electorale „Alege Liber” politiciana a lansat o serie de acuzații nefondate în adresa moderatoarei, dar și postului nostru de televiziune. Prezentatoarea i-a transmis fostei candidate la parlamentare o cerere prealabilă privind apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale. 

În document, Mariana Rață subliniază că consideră drept distorsionate, defăimătoare, nefondate și neprobate următoarele afirmații:

„- Dumneavoastră manipulați, dumneavoastră reprezentanți pe Viorel Moraru, reprezentanți Partidul PAS;

– Insinuările care le-a lansat doamna Rață, nu contează prezumția nevinovăției și manipularea este în topul activității ei;

– Partidul PAS care subtil îi apără și îi promovează politica Mariana Rață, și-i menajează pe simbolul corupției;

– …dumneavoastră îl menajați pe Viorel Morari”.

Svetlana Chesari este vizată într-un dosar penal privind delapidarea unui milion de euro, bani din fonduri europene, destinați unor proiecte cu menire socială în raioanele Ungheni și Criuleni. Dosarul încă se află pe rol la Procuratura Anticorupție. Chesari se declară nevinovată.

Partidul pe care îl conduce Svetlana Chesari a acumulat la scrutinul din 11 iulie cel mai mic număr de voturi, 197, adică mai puține voturi, decât numărul minim de membri pe care trebuie să-l aibă, pentru a se înregistra ca formațiune.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram