/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: Urmează o nouă etapă

/FOTO/ Au cerut nefondat zece mii de euro de la un bărbat din Chișinău și l-au snopit în bătăi. Trei indivizi, reținuți pentru șantaj

missing
14 iulie 2021, ora 11:59

Trei bărbați au fost reținuți de oamenii legii, fiind bănuiți că au pretins de la un bărbat o datorie inventată de zece mii de euro, iar ulterior l-au snopit în bătăi. Acum ei riscă închisoare sau amendă de peste 67 de mii de lei, pentru șantaj.

Marți, cei trei au fost reținuți în flagrant pentru 72 de ore, în timp ce primeau de la victimă trei mii de euro, din cele zece mii care au fost pretinse. Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 40 de ani din Chișinău.

Suspecții riscă închisoare de până la șapte ani sau amendă de până la 67.500 de lei. Poliția spune că bănuiții au antecedente penale similare. Acțiunile de urmărire penală continuă.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram