/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dramă într-o familie din satul Bîc. Un copil de 9 ani s-a sufocat, după ce a urcat în mașina vecinilor și nu a mai putut ieși

missing
16 iulie 2021, ora 10:53

Dramă într-o familie din satul Bîc, municipiul Chișinău. Un copil de nouă ani a fost găsit fără suflare într-o mașină parcată în curtea vecinilor. Oamenii legii spun că minorul s-a sufocat, după ce a intrat în vehicul și nu a mai putut ieși, din cauza deschizătoarelor din interior defecte.  

Polițiștii spun că au fost alertați de către părinții copilului în noaptea de 14 iulie. Aceștia au spus că minorul a dispărut, menționând că anterior asemenea cazuri au mai avut loc. La circa o oră de la alertă, copilul a fost găsit fără suflare în automobilul parcat în curtea vecinilor, care se aflau peste hotare.

Cadavrul a fost examinat de către medicul legist. Semne de moarte violentă nu au fost depistate. Medicii spun că copilul s-a sufocat. Forțele de ordine au stabilit că ușile automobilului se deschideau doar din exterior, deschizătoarelor din interior fiind defecte. „Cel mai probabil, minorul a intrat și nu a mai putut ieși din mașină”, spun polițiștii.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizelor și stabilirea cauzei decesului. În acest context, a fost inițiat un proces penal.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram