Dramă într-o familie din satul Bîc, municipiul Chișinău. Un copil de nouă ani a fost găsit fără suflare într-o mașină parcată în curtea vecinilor. Oamenii legii spun că minorul s-a sufocat, după ce a intrat în vehicul și nu a mai putut ieși, din cauza deschizătoarelor din interior defecte.  

Polițiștii spun că au fost alertați de către părinții copilului în noaptea de 14 iulie. Aceștia au spus că minorul a dispărut, menționând că anterior asemenea cazuri au mai avut loc. La circa o oră de la alertă, copilul a fost găsit fără suflare în automobilul parcat în curtea vecinilor, care se aflau peste hotare.

Cadavrul a fost examinat de către medicul legist. Semne de moarte violentă nu au fost depistate. Medicii spun că copilul s-a sufocat. Forțele de ordine au stabilit că ușile automobilului se deschideau doar din exterior, deschizătoarelor din interior fiind defecte. „Cel mai probabil, minorul a intrat și nu a mai putut ieși din mașină”, spun polițiștii.

Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru efectuarea expertizelor și stabilirea cauzei decesului. În acest context, a fost inițiat un proces penal.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!