/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Sergiu Tofilat, după bătaia din platou cu Ghenadie Cosovan: „Îmi pare rău”

missing
20 iulie 2021, ora 23:25

Membrul Partidului Schimbării, Sergiu Tofilat, spune că regretă incidentul petrecut în platoul unui post TV din țară, unde în emisie directă, s-a luat la pumni cu ex-vice-ministrul de Interne, Ghenadie Cosovan. 

Pe pagina sa de Facebook, acesta a scris: „Îmi pare rău pentru incidentul din platoul Jurnal TV. A fost o situație în care n-am știut să-mi controlez emoțiile și regret cele întâmplate. Violența este inadmisibilă, disputele nu se rezolvă cu astfel de instrumente, care nu ar fi natura sau cauza acestora. Regret acest incident”.

Altercațiile au avut loc în platoul postului Jurnal TV. În emisie directă, membrul Partidului Schimbării, Sergiu Tofilat, l-a doborât la pământ pe fostul vice-ministru de Interne, Ghenadie Cosovan, după ce între cei doi s-a iscat o cerată.

Conflictul a declanșat după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”. În semn de nemulțumire, ex-vice-ministrul l-a stropit pe membrul Partidului Schimbării cu apă. După aceasta, Sergiu Tofilat l-a luat la pumni pe Ghenadie Cosovan, l-a strâns de gât și l-a doborât la pământ. Ulterior, cei doi s-au împăcat.

Întrebat dacă urmează a fi întreprinse careva acțiuni în privința lui Sergiu Tofilat, Ștefan Gligor președintele Partidului Schimbării, din care face parte primul, a spus: „Asta nu decid eu, asta decid organele abilitate ale partidului”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram