/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Doi deținuți din Suedia au sechestrat doi gardieni ai închisorii și au cerut 20 de cutii cu pizza și un elicopter, ca să le dea drumul

missing
22 iulie 2021, ora 15:39

Doi deținuți din Suedia au luat doi gardieni ostatici, miercuri la prânz. Indivizii au cerut 20 de cutii cu pizza și un elicopter cu ajutorul căruia să fugă. Forţele de ordine au intervenit, în cel mai scurt timp, aducând și un mediator care să negocieze cu răpitorii pentru eliberarea celor doi colegi.

Negocierile cu răpitorii s-au încheiat după tocmai nouă ore, când aceștia au primit doar pizza cu carne pentru kebap, pe care au vrut să o împartă cu ceilalți deținuți, scrie Gandul.ro.

Solicitarea celor de la închisoare a lăsat pizzeria fără stocurile de carne.

„Când au plasat comanda, nu au dat prea mult detalii. Au venit, au luat pizza şi au plecat. Nu am fost plătit”, a declarat cel care a preluat comanda fermă a poliţiştilor.

Cei doi deţinuţi sunt acuzați de crimă și au de executat pedepse lungi, iar acum au fost transferaţi la secţia de poliţie pentru audieri privind acuzații de răpire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram