Doi deținuți din Suedia au luat doi gardieni ostatici, miercuri la prânz. Indivizii au cerut 20 de cutii cu pizza și un elicopter cu ajutorul căruia să fugă. Forţele de ordine au intervenit, în cel mai scurt timp, aducând și un mediator care să negocieze cu răpitorii pentru eliberarea celor doi colegi.

Negocierile cu răpitorii s-au încheiat după tocmai nouă ore, când aceștia au primit doar pizza cu carne pentru kebap, pe care au vrut să o împartă cu ceilalți deținuți, scrie Gandul.ro.

Solicitarea celor de la închisoare a lăsat pizzeria fără stocurile de carne.

„Când au plasat comanda, nu au dat prea mult detalii. Au venit, au luat pizza şi au plecat. Nu am fost plătit”, a declarat cel care a preluat comanda fermă a poliţiştilor.

Cei doi deţinuţi sunt acuzați de crimă și au de executat pedepse lungi, iar acum au fost transferaţi la secţia de poliţie pentru audieri privind acuzații de răpire.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!