/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

O nouă intervenție SMURD. O femeie a fost adusă cu o ambulanță din Ucraina în R. Moldova, după un accident rutier

missing
22 iulie 2021, ora 09:29

O femeie de 64 de ani, din R. Moldova, a fost adusă din Ucraina în țară, cu o ambulanță SMURD, după ce pe 17 iulie a suferit un accident rutier, în apropiere de regiunea Cernigov. Pe parcursul drumului, pacienta a fost strict monitorizată de specialiști și nu a suportat complicații.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), echipajul SMURD a preluat pacienta din spitalul orașului Nejin. Ea a fost adusă în siguranță cu o ambulanță de tip C1 la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

În Capitală, femeia urmează să primească în continuare tratament medical. Conform informațiilor IGSU, de la începutul anului 2021, aceasta este a șasea intervenție transfrontalieră SMURD realizată de către instituție pentru cetățenii Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram