O femeie de 64 de ani, din R. Moldova, a fost adusă din Ucraina în țară, cu o ambulanță SMURD, după ce pe 17 iulie a suferit un accident rutier, în apropiere de regiunea Cernigov. Pe parcursul drumului, pacienta a fost strict monitorizată de specialiști și nu a suportat complicații.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), echipajul SMURD a preluat pacienta din spitalul orașului Nejin. Ea a fost adusă în siguranță cu o ambulanță de tip C1 la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

În Capitală, femeia urmează să primească în continuare tratament medical. Conform informațiilor IGSU, de la începutul anului 2021, aceasta este a șasea intervenție transfrontalieră SMURD realizată de către instituție pentru cetățenii Republicii Moldova.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!