/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Reacția Partidului Schimbării după altercația dintr-un platou de televiziune, în care a fost implicat Sergiu Tofilat

missing
22 iulie 2021, ora 09:03

Conducerea Partidului Schimbării a venit cu o reacție oficială după altercația de marți seară din platoul Jurnal TV, în care a fost implicat vicepreședintele formațiunii, Sergiu Tofilat și fostul viceministru de Interne, Ghenadie Cosovan. Într-o notă informativă, reprezentanții formațiunii menționează că regretă incidentul.

„Considerăm inadmisibilă provocarea și aplicarea violenței în orice formă. Cu toate că legislația asigură dreptul la apărare, considerăm că în orice situație, în special în cazul unor evenimente și prestații publice, formatorii de opinie trebuie să evite aplicarea violenței fizice și utilizarea limbajului agresiv”, precizează cei de la Partidul Schimbării.

Sergiu Tofilat și Ghenadie Cosovan s-au luat la bătaie în emisie directă acum două zile, după o serie de replici în contradictoriu legate de situația politică și viitorul Republicii Moldova. Vicepreședintele Partidului Schimbării l-a numit pe fostul viceministru al MAI „lepădătură”, iar ultimul l-a stropit cu apă. Conflictul a degenerat, iar Tofilat l-a luat de gânt pe Cosovan și l-a doborât la podea. Emisiunea a fost întreruptă, după ce Ghenadie Cosovan și-ar fi pierdut cunoștința și a fost nevoie de intervenția medicilor de la ambulanță.

Cei doi s-au împăcat într-un final, iar Sergiu Tofilat a declarat public că regretă cele întâmplate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram