/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Noi detalii despre accidentul din Sîngerei. În Mercedes se afla și un copil de un anișor

missing
23 iulie 2021, ora 09:52

Noi detalii au fost oferite de oamenii legii despre accidentul cumplit care a avut loc noaptea trecută în raionul Sîngerei. S-a stabilit că în automobilul de marca „Audi” se aflau nu două, dar trei persoane.

Șoferul nu a fost bărbatul de 59 de ani, dar un alt bărbat, de 38 de ani, care a fost transportat la spital până la venirea poliției. Astfel, ceilalți doi bărbați din „Audi”, de 59 și 51 de ani, care au decedat pe loc, erau pasageri.

În celălalt automobil implicat în accident, de marca „Mercedes”, se afla și un copil de aproximativ un anișor, care a fost transportat la spital împreună cu părinții.

Amintim că accidentul s-a produs în apropiere de satul Coșcodeni, raionul Sîngerei. Poliția a fost sesizată în jurul orei 22:10. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că un automobil de marca „Audi” a ieșit pe banda de sens opus și a tamponat frontal o mașină de marca „Mercedes”.

Bărbatul de 59 de ani este din satul Coșcodeni, iar cel de 51 de ani din satul Glinjeni, raionul Fălești. „Mercedesul” era condus de un tânăr de 26 de ani. În automobil se mai aflau copilul și soția acestuia de 25 de ani, din satul Dumbrăvița, raionul Sîngerei.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram