Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă și duminică, pe 24 și 25 iulie, a.c., în sectoarele capitalei vor avea loc noi activități cultural-artistice, desfășurate în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii”. Locuitorii capitalei vor avea parte de spectacole muzicale, concursuri de desen pe asfalt pentru copii, precum și discuții tematice pe domeniul arhitectural.

Sâmbătă, 24 iulie 2021

Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară 43 – dezbateri tematice pentru tineret și adulți cu genericul „Descoperă Chișinăul” – sesiune de dezbatere, ce țin de domeniul arhitectural, susținută de ONG „Save Chișinău” cu participarea Consiliului Local de Tineret Centru.

Parcul „Valea Trandafirilor”(Havuzul pietonal) – manifestarea cultural-artistică cu genericul „Prin muzică spre inimi” – spectacol muzical-artistic susținut de Orchestra „Avanti”, conducător artistic – Vladimir Adrian și Roxana.

Duminică, 25 iulie 2021

CCCT „Convorbitorul”, str. Alecu Russo, 55 – manifestarea cultural artistică cu genericul „Vacanța mea de vis” – desfășurarea și jurizarea concursului de desen pe asfalt.

Parcul „La Izvor” – manifestare cultural-artistică cu genericul: „Am venit cu drag la voi” – spectacol muzical – artistic susținut de Orchestra de muzică populară ,„Busuioc”, ansamblurile folclorice „Doina”, „Codrenii”, conducător artistic Ion Glodea.

Activitățile vor fi desfășurate cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!