/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Spectacol muzical și concursuri pentru copiii. La ce evenimente poți să mergi în acest weekend în Capitală

24 iulie 2021, ora 11:48

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă și duminică, pe 24 și 25 iulie, a.c., în sectoarele capitalei vor avea loc noi activități cultural-artistice, desfășurate în cadrul Proiectului „Dialog social cu chișinăuienii”. Locuitorii capitalei vor avea parte de spectacole muzicale, concursuri de desen pe asfalt pentru copii, precum și discuții tematice pe domeniul arhitectural.

Sâmbătă, 24 iulie 2021

Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgară 43 – dezbateri tematice pentru tineret și adulți cu genericul „Descoperă Chișinăul” – sesiune de dezbatere, ce țin de domeniul arhitectural, susținută de ONG „Save Chișinău” cu participarea Consiliului Local de Tineret Centru.

Parcul „Valea Trandafirilor”(Havuzul pietonal) – manifestarea cultural-artistică cu genericul „Prin muzică spre inimi” – spectacol muzical-artistic susținut de Orchestra „Avanti”, conducător artistic – Vladimir Adrian și Roxana.

Duminică, 25 iulie 2021

CCCT „Convorbitorul”, str. Alecu Russo, 55 – manifestarea cultural artistică cu genericul „Vacanța mea de vis” – desfășurarea și jurizarea concursului de desen pe asfalt.

Parcul „La Izvor” – manifestare cultural-artistică cu genericul: „Am venit cu drag la voi” – spectacol muzical – artistic susținut de Orchestra de muzică populară ,„Busuioc”, ansamblurile folclorice „Doina”, „Codrenii”, conducător artistic Ion Glodea.

Activitățile vor fi desfășurate cu respectarea măsurilor de prevenire și combatere a infecției COVID-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram