/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Ordinul lui Putin, alertă în Europa și plan NATO pentru Moldova! Rusia amenință Marea Britanie

Oazu Nantoi oferă detalii despre accidentul din Bulgaria. Confirmă că s-a întâmplat în timpul unui salt cu parașuta

missing
26 iulie 2021, ora 11:50

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Oazu Nantoi a oferit într-o postare pe Facebook, detalii despre accidentul pe care l-a suferit în Bulgaria. Politicianul a confirmat că totul s-a întâmplat în timpul unui salt cu parașuta și a dat asigurări că se simte bine. 

„La 24 iulie, participând la Cupa Europei de Est – Precizia aterizării, etapa din Bulgaria, în urma unui salt cu parașuta, am suportat o traumă la aterizare. Investigațiile medicale locale au indicat că este necesară transportarea mea acasă într-o poziție orizontală și fixată. Deoarece caracterul traumei nu mi-a permis să revin în Moldova la volanul propriei mașini, am apelat la asistența unui echipaj SMURD terestru. Investigațiile adiționale în Chișinău au relevat că trauma nu e gravă, iar reabilitarea ar putea fi mai scurtă decât s-a crezut inițial. Totodată, aș vrea să aduc mulțumiri tuturor oamenilor buni care și-au manifestat compasiunea și consideraţia în legătură cu acest incident nefericit”, a scris Nantoi pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Oazu Nantoi a fost adus în această dimineață cu un echipa SMURD din Bulgaria la Chișinău. Nantoi practică parașutismul din anul 1966. De asemenea, el este vicepreședintele Federației de Parașutism din R.epublica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram