/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Igor Grosu, despre motivele pentru care PAS a cerut pauză la ședința Parlamentului

missing
26 iulie 2021, ora 12:23

După aproximativ o oră de la încheierea ședinței de astăzi a Parlamentului, deputatul Igor Grosu a explicat de ce PAS a cerut pauză, până joi, 29 iulie. Potrivit lui Grosu, până la ședința viitoare, ar urma să fie purtate discuții cu deputații Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor și Partidului Politic „Șor”. 

„Este de bon ton să discutăm. O să reieșim din ce poate oferi actuala Legislatură”, a declarat Igor Grosu.

Deputatul PAS a mai dat asigurări că personal, va rămâne în Legislativ, însă a refuzat să spună dacă este candidatura PAS pentru funcția de speaker al Parlamentului.

Grosu nu a oferit detalii nici despre viitorul Guvern, care ar urma să fie propus Parlamentului săptămâna aceatsa.

„Nu a mai rămas mult timp și o să aflați detalii”, a menționat Igor Grosu de la PAS.

Amintim că astăzi, 26 iulie, deputații nou aleși s-au întrunit pentru prima dată. Ședința s-a încheiat însă, după ce președinta țării, Maia Sandu a susținut un discurs de la tribună, iar ulterior PAS cerut pauză până în 29 iulie, după care a părăsit sala. Deputații BECS au criticat dur solicitarea celor de la PAS, iar deputatul Vlad Batrâncea a spus că astfel a fost încălcat regulamentul de constituire a Parlamentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram