/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Toyota a comentat informațiile cu privire la interzicerea revânzării noului Land Cruiser 300

missing
28 iulie 2021, ora 17:30

Toyota Motor a confirmat că a impus într-adevăr restricții pentru revânzarea SUV-urilor Land Cruiser 300 pe piața internă japoneză. Astfel compania a reacționat la informațiile apărute în mass-media mai devreme, cu privire la acest pas considerat controversat.

Portalul mag-x.jp a făcut public textul declaraţiei emise de către Departamentul de Relaţii Publice al Toyota Motor. Din explicație rezultă că scopul principal al interdicției este lupta împotriva exporturilor neoficiale către țări în care livrările sunt interzise din cauza sancțiunilor internaționale. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram