/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Igor Grosu, după ce a fost ales președinte al Parlamentului. „Să rămânem umili și dedicați oamenilor”

missing
29 iulie 2021, ora 15:24

Igor Grosu a venit cu un mesaj în fața deputaților, după ce a fost ales în funcția de președinte al Parlamentului. Alesul poporului a spus că va face ca Legislativul să lucreze în interesul oamenilor și că vrea să-l transforme într-o fabrică de reforme. 

„Vreau să vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră. Este o mare responsabilitate pentru mine. Vreau să fiu un președinte care pune Parlamentul în slujba oamenilor și-l transformă într-o fabrică de reforme. Rolul meu este de a mă asigura că vom lucra eficient pentru reformarea justiției și funcționării instituțiilor, creșterea pensiilor și salariilor, crearea locurilor de muncă bine plătite, consolidarea parteneriatelor externe. Invit să trecem la treabă. Să rămânem umili și dedicați oamenilor. Să avem succes pentru Moldova”, a spus Igor Grosu.

Igor Grosu, de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), a fost ales președinte al Parlamentului cu votul a  64 de deputați.

Cine este Igor Grosu, noul președinte al Parlamentului

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram