Igor Grosu a venit cu un mesaj în fața deputaților, după ce a fost ales în funcția de președinte al Parlamentului. Alesul poporului a spus că va face ca Legislativul să lucreze în interesul oamenilor și că vrea să-l transforme într-o fabrică de reforme. 

„Vreau să vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră. Este o mare responsabilitate pentru mine. Vreau să fiu un președinte care pune Parlamentul în slujba oamenilor și-l transformă într-o fabrică de reforme. Rolul meu este de a mă asigura că vom lucra eficient pentru reformarea justiției și funcționării instituțiilor, creșterea pensiilor și salariilor, crearea locurilor de muncă bine plătite, consolidarea parteneriatelor externe. Invit să trecem la treabă. Să rămânem umili și dedicați oamenilor. Să avem succes pentru Moldova”, a spus Igor Grosu.

Igor Grosu, de la Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), a fost ales președinte al Parlamentului cu votul a  64 de deputați.

Cine este Igor Grosu, noul președinte al Parlamentului

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!