Vărsătorii ar putea avea probleme cu banii, din cauza unor neglijențe, scorpionii riscă să rupă unele relații, iar racii ar fi bine să se oprească pentru un moment și să înceteze să se streseze. Cel puțin asta prognozează astrele. Vedeți horoscopul pentru 1 august. 

Horoscop Berbec – 1 august 2021: Poate fi o zi presărată cu numeroase momente de îndoială în legătură cu soluțiile găsite pentru problemele financiare. Sau poate fi un moment dificil din cauza unor decizii neinspirate, scrie libertatea.ro. 

Horoscop Taur – 1 august 2021: Oriunde îți întorci privirea, descoperi un motiv de nemulțumire, cel puțin și din acest motiv îți poate fi foarte greu să-ți ții nervii sub control. Dar știi și tu că astfel de izbucniri nu aduc nimic bun.

Horoscop Gemeni – 1 august 2021: Ar fi bine să te concentrezi pe ordinea de care ai nevoie în propria minte și să nu o mai amâni, ca să nu te trezești și mai confuz decât vei fi astăzi.

Horoscop Rac – 1 august 2021: Te frămânți prea mult și faci acest lucru fără să te gândești la consecința cea mai evidentă, oboseala psihică. Ar fi bine să te oprești și să te întrebi, pentru o secundă, dacă are rost să te stresezi atât.

Horoscop Leu – 1 august 2021: Pot să apară neînțelegeri importante cu prietenii sau rudele ceva mai îndepărtate. Ai resursele interioare necesare ca să gestionezi inteligent astfel de situații, trebuie doar să vrei.

Horoscop Fecioară – 1 august 2021: De la tine pot porni situații deosebit de neplăcute, care îți pot afecta imaginea și renumele la nivelul unui grup, mai mare sau mai mic. Ar fi bine să îți ții nervii sub control.

Horoscop Balanță – 1 august 2021: Se pot spulbera într-o clipă planuri la care lucrezi de mai mult timp și bine ar fi să cauți o alternativă, nu să te lași pradă regretelor sau dorinței de a găsi un vinovat.

Horoscop Scorpion – 1 august 2021: Se pot rupe anumite relații, chiar și cu prietenii mai vechi, din cauza unor neglijențe de ambele părți, a unor cuvinte spuse fără a gândi înainte.

Horoscop Săgetător – 1 august 2021: Sunt posibile unele situații, greu de controlat, în care se vor spune anumite lucruri neadevărate despre tine, iar tu vei dori să-i pedepsești pe cei care fac acest lucru.

Horoscop Capricorn – 1 august 2021: Se anunță complicații legate de o deplasare în interes de serviciu, inclusiv o călătorie la mare distanță. Problemele de sănătate cer o rezolvare inteligentă, după o cercetare detaliată.

Horoscop Vărsător – 1 august 2021: S-ar putea să apară unele complicații bănești, provocate de un apropiat, un asociat sau de partenerul de cuplu. Este important să reacționezi cu calm și să căutați, împreună, o soluție.

Horoscop Pești – 1 august 2021: Discuțiile cu cei din familie se pot aprinde foarte rapid și asta înseamnă că nici nu vei avea ocazia de a interveni pacificator. Ca să nu se ajungă la dureri de cap, ar fi bine să intervii, totuși, atât cât vei putea.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!