/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un bărbat, găsit împușcat într-o curte de la Bălți! Suspectul de crimă s-ar fi strangulat în subsolul blocului

missing
02 august 2021, ora 17:40

Crimă comisă din cauza geloziei la Bălți. Un bărbat de 53 de ani a fost împușcat mortal în curtea unui bloc de locuit, în timp ce se plimba cu soția suspectului. Oamenii legii spun că și femeia a fost rănită. Mai mult, bănuitul a fost găsit strangulat în subsolul blocului de locuit. 

Cadavrul bărbatului împușcat a fost depistat acum o oră de către polițiști. Victima avea o rană în regiunea cutiei toracice. Alături de corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depistată o armă de foc.

În comiterea infracțiunii este bănuit un bărbat de 44 de ani din raionul Dondușeni, al cărui automobil a fost depistat la fața locului. Polițiștii spun că suspectul a fost depistat strangulat în subsolul blocului de locuit unde a fost comis omorul și unde domicilia.

Preliminar, crima s-ar fi produs din gelozie. Soția bănuitului era împreună cu victima în acel moment. Femeia de 40 de ani a fost rănită în regiunea mâinii.

În prezent sunt întreprinse măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram