/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Anastasia Nichita, mesaj emoționant după ce a ratat șansa de a se califica în semifinalele Jocurilor Olimpice: „O să mă ridic și o să devin mai puternică!”

missing
05 august 2021, ora 09:36

După ce a ratat șansa de a se califica în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Anastasia Nichita a venit cu un mesaj pe Facebook. Sportiva s-a arătat dezamăgită și le-a mulțumit celor care i-au fost alături. 

„Jocurile Olimpice au luat sfârșit pentru mine. Dacă sunt dezamăgită este puțin spus! Am parcurs până aici un drum foarte greu. Am sacrificat atâtea și totul pentru visul meu cel mare – o medalie olimpică! Din păcate nu a fost să fie de această dată. O mică greșeală, doar 10 secunde m-au despărțit de lupta pentru medalia olimpică!”, așa începe mesajul Anastasiei.

După ce a eliminat-o pe una dintre favoritele competiției, nigeriana Odunayo Adekuoroye, sportiva din Republica Moldova a cedat în ultimele secunde în fața Evelinei Nikolova, din Bulgaria.

„Uneori sportul este prea dur cu noi, ne pune în genunchi și ne face neputincioși, alte ori ne ridică pe cele mai înalte trepte! Însa cel mai important este să ne ridicăm și să continuăm indiferent de orice obstacol! Vreau să mulțumesc celor care au fost aproape de mine și m-au susținut, care au muncit cot la cot cu mine și care au crezut în mine pâna în ultima clipă! Îmi pare rău că nu v-am bucurat. O să mă ridic și o să devin mai puternică!”, a scris pe pagina sa de facebook, Anastasia Nichita.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram