Berbecii vor avea parte de o zi interesantă, iar taurii ar trebui să se ocupe de problemele care apar în familie, indiferent că sunt mai vechi sau mai noi. Ce au pregătit astrele pentru 5 august, aflați mai jos.

Horoscop Berbec – 5 august 2021: Ai parte de o zi interesantă, cu numeroase momente de deschidere către nou, pe mai multe planuri, în primul rând în relațiile cu cei dragi și în privința planurilor de viitor.

Horoscop Taur – 5 august 2021: Cel mai bun lucru pe care-l poți face astăzi este să te ocupi de problemele care apar în familie, indiferent că sunt mai vechi sau mai noi. E nevoie de cineva cu talent organizatoric.

Horoscop Gemeni – 5 august 2021: Ar fi bine să te implici în problemele prietenilor sau rudelor, chiar dacă unii dintre ei au greșit față de tine și nu au dat vreun semn că ar regreta, de scuze neputând fi vorba.

Horoscop Rac – 5 august 2021: Există elemente care indică posibilitatea de a fructifica unele dintre tendințele pozitive ale acestei zile. Singura ta treabă, care nu e deloc simplă și nici ușoară, este să-ți stabilești corect prioritățile.

Horoscop Leu – 5 august 2021: Poate fi o zi plăcută, cu condiția să fii atent la semnalele pe care le primești de la cei din jur, inclusiv cele nerostite, subtile. Așa vei reuși să selectezi în ce este cazul să te implici și în ce nu.

Horoscop Fecioară – 5 august 2021: Poți primi o mână de ajutor de la apropiați, într-un moment dificil pentru tine. Este posibil să nu-ție fie ușor, dar ar fi bine să îi asculți, cel puțin, ca să iei deciziile cele mai bune.

Horoscop Balanță – 5 august 2021: Pe de o parte, obstacolele din calea dezvoltării profesionale te descurajează, pe de alta, beneficiezi de sprijin din partea unor prieteni adevărați care ți-ar putea oferi sfaturi prețioase.

Horoscop Scorpion – 5 august 2021: Este important să ții cont de părerile celor cu care te consulți, mai ales dacă ideea unui dialog deschis vine de la ei. S-ar putea să ți se pară că nu au dreptate, dar merită să faci o analiză mai profundă.

Horoscop Săgetător – 5 august 2021: Ai ceva de învățat, ceva foarte important pentru tine, și lecția vine de la cei dragi sau prin intermediul lor. Există ceva greu de acceptat în această lecție, dar rezultatul este benefic pentru toți.

Horoscop Capricorn – 5 august 2021: Este o zi în care este bine să faci concesii față de partenerii de cursă lungă. Părerile lor sunt importante și nu doar pentru că au dreptul să ia decizii ci și pentru că s-ar putea să aibă dreptate.

Horoscop Vărsător – 5 august 2021: Sunt posibile mici dereglări ale stării de sănătate care îți pot afecta buna dispoziție sau planurile la care lucrezi de mai mult timp. Ar fi bine să asculți ce au de spus partenerii, de orice fel.

Horoscop Pești – 5 august 2021: Cei dragi au ceva să te învețe și ai putea să-ți dai seama sau nu, de acest lucru. Chiar dacă nu ai chef, va trebui să te implici sincer în tot ce este legat de ei și de sarcinile de serviciu.

Sursa: Libertatea.ro.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!