/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

„Din cauza condițiilor meteo nefavorabile ...”. Explicațiile Moldcell după ce mai mulți abonați au anunțat că nu pot accesa serviciile companiei

missing
06 august 2021, ora 13:00

După ce mai mulți utilizatori ai rețelei Moldcell s-au plâns că nu pot accesa serviciile companiei, reprezentanții Moldcell anunță că motivul este condițiile meteo nefavorabile.

„Stimați Abonați, vă anunțăm că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în unele raioane ale țării sunt deficințe tehnice de rețea. Drept urmare, este posibilă indisponibilitatea serviciilor Moldcell. La moment depunem toate eforturile necesare pentru înlăturarea deficiențelor în cel mai scurt timp și reluarea prestării serviciilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un mesaj postat pe pagina oficială a companiei.

Mai mulți utilizatori ai rețelei de telefonie mobila Moldcell anunță că nu pot accesa serviciile companiei

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram