/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Cazul moldoveanului găsit mort în Tel Aviv. Ministerul de Externe spune că poliția israeliană a pornit o anchetă

missing
11 august 2021, ora 15:13

Au apărut detalii noi despre cazul moldoveanului de 30 de ani, care a fost găsit fără suflare, marți, într-o cameră de hotel din sudul Tel Avivului. Poliția israeliană a pornit o anchetă care este în desfășurare, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe al R. Moldova. 

„Ministerul, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova în Statul Israel, s-a autosesizat pe marginea acestui caz. Reprezentanții misiunii diplomatice sunt în legătură directă cu autoritățile locale în vederea obținerii informațiilor suplimentare”, se arată într-un comunicat al ministerului.

Potrivit timesofisrael.com, pe corpul bărbatului au fost depistate urme de violență, iar poliția ia în calcul posibilitatea săvârșirii unei crime.

Presa locală scrie că moldoveanul a ajuns în Israel în seara zilei de luni și a mers la hotel pentru a sta în carantină, care este obligatorie la venirea în țară. Deocamdată nu se cunoaște circumstanțele sosirii acestuia în Israel și nici scopul vizitei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram