/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/DOC/ Svetlana Chesari, amendată pentru calomnie în baza unei sesizări a jurnalistei Mariana Rață

missing
13 august 2021, ora 11:56

Președinta Partidului Noua Opțiune Istorică, Svetlana Chesari, a fost amendată pentru calomnie, în baza unei sesizări depuse de jurnalista Mariana Rață. Potrivit unei note informative, Rață a sesizat oamenii legii privind acțiunile Svetlanei Chesari  manifestate prin răspândirea „cu bună știință a unor informații mincinoase pe rețele sociale”.  Chesari la rândul său afirmă că nu a fost informată despre amendă. 

Sesizarea a fost examinată de Inspectoratul de Poliției Rîșcani, iar în urma examinării probelor administrate, pe numele Svetlanei Chesari a fost întocmit un proces verbal fiind-ui aplicată și o amendă contravențională. Potrivit aceleiași note informative, amenda i-a fost aplicată politicienei la 2 august.

Contactată telefonic de tv8.md, Chesari susține că nu știe nimic despre amendă. La întrebările reporterului, dacă urmează să o achite sau să o conteste, Chesari a declarat că va reveni cu o reacție pe Facebook.

Amintim că, jurnalista TV8, Mariana Rață îi cere președintei Partidului Noua Opțiune Istorică, Svetlana Chesari, să îi prezinte scuze publice, după ce în timpul ediției din 23 iunie a dezbaterilor electorale „Alege Liber” politiciana a lansat o serie de acuzații nefondate în adresa moderatoarei, dar și postului nostru de televiziune. Prezentatoarea i-a transmis fostei candidate la parlamentare o cerere prealabilă privind apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale.

/DOC/ Jurnalista TV8, Mariana Rață îi cere Svetlanei Chesari să-i prezinte scuze publice, pentru acuzațiile lansate în campanie în studioul „Alege Liber”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram