/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Deputata PAS, Zinaida Popa a renunțat la mandat în favoarea celui de consilier în CMC. „E o decizie conștientă și asumată”

missing
20 august 2021, ora 13:22

Deputata PAS, Zinaida Popa a renunțat la mandat în favoarea celui de consilier în Consiliul Municipal Chișinău. Decizia, a fost anunțată cu puțin timp în urmă de Zinaida Popa de la tribuna Parlamentului. Popa a menționat că va continua să muncească pentru locuitorii Capitalei.

„Este o decizie conștientă și asumată. Voi rămâne să muncesc în folosul cetățenilor Chișinăului cu dedicație. Așa consider că e corect. Chișinăul se confruntă cu o serie de probleme. În timpul acestor aproape doi ani am reușit cu colegii să rezolvăm problemele oamenilor: reforma sistemului de transport, gestionarea deșeurilor și altele. Scopul nostru e să continuăm lucrurile bune. Lipsa cadrului legal privind parcările, revizuirea schemelor de salarizare a funcționarilor APL, problema construcțiilor ilegale, de care profită funcționari din Primărie ca să își satisfacă propriile interese sunt priorități”, a spus Zinaida Popa.

Deputata le-a urat colegilor din Parlament succes și i-a asigurat că echipa din CMC va colabora cu cea a Legislativului.

„Colegilor care rămân aici le doresc baftă! Eu cred în voi ca un cetățean care a dat vot de încredere unei echipe profesioniste, cred în voi ca și o colegă. Provocări vor fi multe, așteptările vor fi foarte mari și mulți așteaptă greșelile noastre noastre ca să ne atace, dar eu știu că vom avea rezultate. Nu va fi ușor pentru că noi ne asumăm eșecurile guvernărilor din ultimii ani”, a mai spus Popa.

Menționă că în urma scrutinului din 11 iulie, cinci consilieri municipali de la PAS au acces în Parlament. Patru din cei cinci au ales să își păstreze fotoliile de deputați și să plece din CMC. Este vorba despre Vasile Grădinaru, Alexandru Trubca, Angela Munteanu Pojoga și Ina Coșeru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram