/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Teatrul Verde din Capitală urmează să fie renovat. Primarul: „În 18 - 24 de luni ar fi bine să arate altfel”

23 august 2021, ora 13:00

Teatrul Verde ar putea fi renovat. Despre asta a anunțat primarul Capitalei, Ion Ceban, care, la ședința operativă de astăzi a Primăriei, a spus că obiectivul s-ar putea schimba la față în cel mult doi ani. 

„În 18-24 de luni ar fi bine ca Teatrul Verde să arate altfel, ne propunem amenajarea lui pe etape”, a declarat Ion Ceban în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei.

De la edificarea acestuia în anul 1957, Teatrul Verde nu a mai fost reparat. Potrivit lui Ion Ceban, în tot acest timp, s-au făcut doar lucrări cosmetice, fiind vopsite și raparate scaunele. Pereții și tavanul scenei au și ei nevoie de renovare, iar pe teritoriu sunt întâlnite denivelări și porțiuni neasfaltate.

În contextul pandemiei, teatrul este foarte solicitat, iar acolo se organizează extrem de multe evenimente la care participă cetățenii. Teatrul Verde poate găzdui, apoximativ, până la 10.000 de spectatori în aer liber.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram