/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 811: Lupte grele la Harkov, vizită-surpriză și bombe în cutii de ceai. SUA: Putin e disperat

/FOTO/ Accident cumplit la Călărași! Un tânăr a rămas fără un picior după ce s-a lovit cu motocicleta de un podeț

missing
24 august 2021, ora 11:17

Accident cumplit la pe un traseu din raionul Călărași. Un tânăr de 32 de ani se zbate între viață și moarte după ce s-a lovit cu motocicleta de un podeț. Impactul a fost atât de puternic, încât piciorul victimei a fost amputat mecanic. 

Bărbatul a fost preluat de un echipaj de la ambulanță în stare de inconștiență și transportat la spitalul raional Călărași, în stare extrem de gravă.

Potrivit oamenilor legii, motociclistul se deplasa cu viteză excesivă.

Portalul Deschide.md scrie că la ghidonul motocicletei se se afla Max Nicula, fiul președintelui CS Covoare Ungheni. Max Nicula a ajuns în atenția opiniei publice, după ce în data de 12 Mai 2020,  a făcut mai multe sesiuni live pe Facebook în timp ce se afla pe o stradă din Capitală, demonstrându-și lipsa de respect față de polițiști. Acesta se arăta deranjat de faptul că a fost stopat, în timp ce se deplasa cu o motocicletă „Suzuki”, pentru că a încălcat regulile de circulație.  Nicula a avut atunci un comportament agresiv și invoca diverse motive, refuzând să prezinte actele polițiștilor de patrulare. În timpul documentării, conducătorul motocicletei a opus rezistență și a ultragiat unul din angajații INSP, astfel, polițiștii au fost nevoiți să îl rețină.  În timpul reținerii, unul din angajați a suferit traume, iar celuilalt polițist i-a fost deteriorată uniforma de serviciu. Vă avertizăm că imaginile video de mai jos conțin limbaj licențios.

Poliția a inițiat o anchetă și urmează să cerceteze circumstanțele și provocării accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram