/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Explozii în Sumî și alertă în Europa! Ce ar face NATO, dacă Rusia va invada Moldova

De Ziua Independenței, clopotele tuturor bisericilor din țară vor bate timp de 10 minute

missing
25 august 2021, ora 12:56

De Ziua Independenței Republicii Moldova, în 27 august, clopotele tuturor bisericilor din țară vor bate, în același timp, de la ora 11:00 la ora 11:10. Potrivit Mitropoliei Moldovei, preoții vor face slujbe „pentru pace și unitate în întreaga țară”. 

„Având în vedere deosebita importanță a celebrării celor 30 de ani de la adoptarea Declarației de Independență a Republicii Moldova, se binecuvântează ca în toate sfintele locașe din cuprinsul Bisericii Ortodoxe din Moldova, la data de 27 august 2021 între orele 11:00, 11:10, să se tragă clopotele și să săvârșească un Tedeum pentru pace și unitate în întreaga țară”, se menționează în anunțul Mitropoliei Moldovei.

Menționăm că de Ziua Independeței la Chișinău va avea loc o paradă militară. Alături de șefa statului, Maia Sandu, la eveniment vor fi prezenți președinții României, Ucrainei și Poloniei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram