/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

TV8 revine cu un sezon fierbinte. News Show și Dosarele X – printre noutățile acestei toamne

missing
30 august 2021, ora 08:15

Avem vești bune pentru telespectatorii TV8. De astăzi, postul nostru dă start unui nou sezon, ce promite a fi intens, captivant și plin de noutăți bune. Am îmbogățit grila cu produse noi.

În noul sezon, am schimbat la față buletinul de știri de la ora 12.00 și l-am transformat într-un News Show, ce va fi moderat de jurnalista Veronica Gherbovețchii. De luni până vineri, ia-ți prima porție de informații din zi. Garantăm subiecte interesante, abordăm teme controversate, discutăm cu invitați experimentați și intrăm cu transmisiuni live din teren. Astfel, tot ce se va întâmpla peste noapte și până la amiază, vei putea urmări la News Show-ul de la ora 12.00!

Dosarele X – un nou proiect marca Știrile TV8. O rubrică despre crime de rezonanță, accidente grave, cazuri de contrabandă, incendii devastatoare, dar și amănunte din cele mai importante dosare în care sunt vizate persoane publice și din sfera privată, care sfidează legea. Cătălin Goria va deschide arhivele poliției, va intra în sălile de judecată și va prezenta detalii exclusive.  De luni până vineri, la 18.45, răsfoiți împreună DOSARELE X. Ai grijă însă ca în locul lui X să nu apară numele tău.


Iar pentru că timpul e prețios – TV8 îți aduce sintezele săptămânii. În fiecare sâmbătă, la 9 diminața, Iulia Budeci va sintetiza cele mai importante evenimente și la va prezenta în limba rusă, iar Natalia Ghețu va încheia săptâmâna cu detalii din spatele celor mai importante noutăți. În fiecare duminică, la 19:00 vedeți reportaje speciale, interviuri în exclusivitate și comentariile experților.

Tot în această toamnă revine Iubește Viața. În fiecare duminică, Tatiana Granciuc vă așteaptă cu povești incredibile de viață, sfaturi din lumea sănătății și noutăți din domeniul frumuseții.  Secrete ale artiștilor, muzică bună și informații utile – toate în noul sezon al emisiunii Iubește Viața.

Printre noutățile sezonului se regăsesc mai multe emisiuni ce vă vor ține cu sufletul la gură, dar și vă vor asigura buna dispoziție.

Rodica Ciorănică aduce un nou show construit în jurul unui dialog. „Neredactat” este o platformă de comunicare, unde experiențele oamenilor sunt puse pe primul loc. Scopul fiecărui dialog cu invitatul din fața prezentatorului este de a descoperi punctele de reper din biografia Eroului, de a le da o conotație anume și de a afla multe alte lucruri care ar putea să inspire și să influențeze positiv publicul. Nu există eroi buni sau răi, falși sau devărați, fericiți sau nefericiți, există doar destine care merită a fi auzite. Sunt oameni extraordinari care fac minuni! În fiecare duminică, începând cu ora 21:00, show-ul neREDactat, îți va umple sufletul și casa cu muzică adevărată, dispoziție la maxim și cu oameni, așa, ca tine! Mai multe detalii AICI


În această toamnă, TV8 vă prezintă noul sezon al proiectului culinar, care a scos din anonimat  bucătari iscusiți de la noi din țară. Artizanii Gustului– sezonul 2, revine cu 10 istorii fascinante despre 10 bucătari și patiseri moldoveni, care ne bucură papilele în fiecare zi prin munca lor. De data aceasta am fost nu doar în spatele restaurantelor, ci și în laborator la câteva patiserii. Am stat de vorbă cu eroii noștri și i-am provocat să meșteșugărescă rețete, inspirându-se din tradițiile și produsele noastre locale. Așteptați-vă la tarte cu petale de bujori, Cușma lui Guguță cu spanac sau colțunași cu halva. Hai să-i cunoaștem pe eroii culturii noastre gastronomice.


Oaspetele neașteptat – O emisiune cu și despre oameni, în care împreună cu prezentatorul, Ilie Plămădeală, vom intra pe neprins de veste în casele gazdelor și vom descoperi familii cu istorii inspiraționale. Istorii din viață și multe alte lucruri impresionante, discutate în timp ce se gătesc bucatele „de firmă” ale gazdelor.


Proiectul My Everest – un serial documentar despre expediția unor moldoveni în inima munților Himalaya cu scene de călătorie și alpinism condimentate cu istorii și legende din cultura nepaleză: trekking spre baza Everestui, apoi către cel mai frumos munte al Himalayei, muntele Mera Peak de 6467 metri. O cale formată din mai multe Everesturi, trecută de fiecare dintre cei patru eroii ai filmului. Și toate cu un scop, să ajungă în final cu un vis implinit. Traseul parcurs de moldoveni este plin de emoții și adrenalină, experiențe și provocări, uneori răpuși de oboseală și de traiul în condiții extreme.  

Cele mai răsunătoare blockbustere de la Hoolywood se văd în această toamnă la TV8. Codul lui Da Vinci, Îngeri și Demoni, Agentul OSS 117: Acțiune în Rio, Lupul de pe Wall Street și multe altele.

Vă întrebați ce se întâmplă cu produsele tradiționale, pentru care este cunoscut TV8? Aflați că emisiunile „Politica Nataliei Morari”, „Cutia Neagră”, „Întreabă Ghețu”, „Cutia Neagră PLUS, programele de știri cu Angela Gonța, Mihaela Dicusar, Iana Stepanenco și Iulia Budeci – continuă într-un format mai intens, mai captivant și mai atractiv. Iar pasionații de sport sunt invitați să urmărească rubrica Sport, cu jurnalistul Alex Macovei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram