/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Cristiano Ronaldo s-a întors la Manchester United după 12 ani. Primele imagini în tricoul clubului englez

missing
01 septembrie 2021, ora 12:00

Manchester United a publicat primele imagini cu Cristiano Ronaldo în echipamentul echipei de când a semnat contractul și a revenit pe Old Trafford. Portughezul a refuzat să rămână la Juventus și s-a transferat în această vară la clubul englez, informează Digi24.

Starul portughez ar putea debuta în meciul cu Newcastle, pe 11 septembrie. Partida se va disputa chiar pe Old Trafford, arena lui Manchester United, unde se așteaptă o atmosferă de zile mari în tribunele stadionului.

În acest moment, Ronaldo se află în Portugalia unde se pregătește pentru meciurile echipei naționale. Totuși, acesta și-a făcut timp și a realizat mai multe fotografii în noul echipament al formației. Încă nu se cunoaște numărul pe care îl va purta jucătorul în vârstă de 36 de ani, dar presa engleză presupune că internaționalul portughez va primi numărul 7, purtat și în prima sa experiență la Manchester United.

Englezii au publicat și primele declarații ale lui Cristiano.

“Manchester United este un club care a avut mereu un loc special în inima mea, și am fost copleșit de toate mesajele pe care le-am primit din momentul anunțului făcut vineri. Abia aștept să joc pe Old Trafford în fața unui stadion plin și să mă revăd cu fanii. Aștept cu nerăbdare să mă alătur lotului după meciurile cu echipa națională și sper să avem un sezon plin de succese împreună”, a spus Ronaldo.

Sursa foto: manutd.com

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram