/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria echipelor naționale. Un nou record pentru starul portughez

missing
02 septembrie 2021, ora 12:05

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria echipelor naționale. Lusitanul a înscris o dublă în ultimele minute ale partidei dintre Portugalia și Irlanda din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, Qatar. După meci, fotbalistul în vârstă de 36 de ani a venit cu un mesaj emoționant pe rețelele sociale, scrie DigiSport.

Astfel, proaspătul jucător al celor de la Manchester United a ajuns la golurile cu numărul 110 și 111, devenind cel mai bun marcator din istoria echipelor naționale. Portughezul a depășit recordul deținut până acum de Ali Daei, care a înscris 109 goluri pentru naționala Iranului.

După ce a stabilit un nou record, Ronaldo a venit și cu un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Portugalia înseamnă 111 momente precum cele pe care le-am trăit acum în Algarve, momente de unire mondială și fericire pentru milioane și milioane de cetățeni portughezi din întreaga lume. Pentru ei, fiecare sacrificiu merită. Mulțumesc Portugalia! Mulțumesc tuturor coechipierilor și adversarilor mei pentru că au făcut această călătorie de neuitat. Să ne întâlnim în continuare în teren în anii următori! Încă nu închid numărul”, a scris Cristiano Ronaldo.

Următorul meci al naționalei Portugaliei va fi miercuri, 4 septembrie, lusitanii vor juca împotriva selecționatei din Qatar, într-o partidă amicală.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram