/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Biroul Migrație și Azil va avea o șefă interimară. Vine în locul Olgăi Poalelungi

missing
03 septembrie 2021, ora 15:08

Biroul Migrație și Azil are o nouă șefă interimară. Secretara de stat a Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a prezentat-o astăzi pe Jana Costachi angajaților. 

„Urmare a cererii de demisie depusă de către Olga Poalelungi, Eugenia Grițco va asigura buna funcționalitate instituțională și intensificarea proceselor de lucru, până la numirea unui nou șef”, se arată într-un comunicat al MAI.

Eugenia Grițco are experiență în domeniul imigrare și repatriere, activând în cadrul Biroului din anul 2006.

Amintim că în septembrie 2019 Olga Poalelungi a fost suspendată din funcția de șefă a Biroului Migrație și Azil. Asta după ce a fost pusă sub învinuire de către procurori în dosarul privind expulzarea profesorilor turci.

În februarie 2020 Olga Poalelungi a fost repusă în funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram